Майонезена салата с аншоа


Продукти:

1 кофичка майонеза
1 паста от аншоа / риба тон
2 малки кисели краставички
няколко капки лимонов сок
1 ч. л. ситно нарязан магданоз
1 щипка черен пипер


Начин на приготвяне:

Ситно нарязаните краставички се смесват с пастата, след което се прибавят  основата майонеза и вкусовите подправки. Сместа се разбърква добре и се наръсва със ситно нарязан магданоз. 
   Поднася се към всички студени рибни  ястия и рибни сандвичи.

Рибата може да се замени с няколко мариновани в оцет и растително масло филета от аншоа, ситно стрити с прибавка на разбито прясно масло и малко черен пипер и няколко капки от маринатата.

Няма коментари:

Публикуване на коментар